Olsokdagene på Stiklestad

den i

Bilde fra SNK

Amfiet søndag

 Ca. 42 000 personer besøkte Stiklestad under Olsok-dagene. Disse fordeler seg på diverse arrangementer på området; Borggården hvor vi leverte 48 kasser d&b C4/B2/MAX, konferansesalen, kirka, restauranten, auditoriet og pub-scenen. 14 500 av disse var innom amfiet og fikk med seg Spelet. Nytt i år var 8 ekstra d&b Q1 og et oppgradert trådløssystem. 24 kanaler Shure UHF-R med den helt nye d:fine dual ear bøylemikrofonen. 96 inputs har etterhvert blitt for lite, så i år kjørte vi avvikling fra 2 miksere og 2 teknikere. En DiGiCo D1 for orkester, og en SD9 for bøyler. Klikk på bildene for mer info.

Bilde fra SNK

 

Bilde fra SNK

Hovedroller

 

DPA d:fine

 

UHF-R & WB5

 

24ch UHF-R & DPA d:fine

 

Far & Sønn DiGiCo

Melissa Horn

 

 

 

 

« »